Gå videre til innhold
Utfordrende grunnarbeider for Nasjonalmuseet

Bilde -

Utfordrende grunnarbeider for Nasjonalmuseet

– Det har vært en hovedutfordring å bidra til å fundamentere Nasjonamuseet på en sikker måte uten at det går ut over tunnelene rett under, sier NGI’s prosjektleder Trude Ørbech (til venstre). Videre mot høyre: Thomas Sandene, NGI; Jenny Langford, NGI; Tor Georg Jensen (tidligere prosjektleder, NGI); Svein Borgen, Rambøll; Hilde Nordskogen, Rambøll; Åse Høisæter, NGI miljøteknologi. (Foto: NGI)
  • Lisens: Creative Commons navngivelse
    Med en Creative Commons-lisens, bevarer du din opphavsrett, men tillater andre personer å kopiere og spre ditt verk forutsatt at de navngir deg som opphavsperson. Du tillater andre å kopiere, distribuere, vise, skrive ut og fremføre verket/frembringelsen, samt å lage bearbeidelser basert på dette.
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 3264 x 2448, 2.46 MB
Last ned

Emner

Pressekontakt

Kjell Hauge

Kjell Hauge

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 934 49 533

Relatert innhold

NGI - På sikker grunn

Norges Geotekniske Institutt (NGI) er et internasjonalt ledende senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Vi utvikler optimale løsninger for samfunnet og tilbyr ekspertise om jord, berg og snø og deres påvirkning på miljøet, konstruksjoner og anlegg. Vi arbeider i følgende markeder: Offshore energi - Bygg, anlegg og samferdsel - Naturfare - Miljøteknologi. NGI er en privat næringsdrivende stiftelse med kontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim og datterselskap i Houston, Texas USA og Perth, Western Australia. NGI ble stiftet i 1953.

NORGES GEOTEKNISKE INSTITUTT
Besøksadr: Sognsveien 72, Oslo. Postadr: Postboks 3930 Ullevål Stadion, 0806 Oslo.
Norge